This Blog Has Been Moved To HANTUJAVASCRIPT.

Monday, December 27, 2010

Home » , »

Aku SEDIH +MARAH betol kat FOLLOWers@visitor



1st time wat Entri macam ni....
sebenarnyer ngah Marah ni....(MaRaH Sangat!)
ape tak marah nyer....orang dah cuber yang terbaik
tapi follower @ pelawat wat camni plak.(wat aper ek?)..
bukan nak kate ape la kan..cuber fikir dala orang kasi free tutorial....
tapi cume satu komen jer ade setiap post....(bukan memaksa)
dala komen siket....Requesting pon susah nak dapat....
ader 60+ follower(ok la tu)...tapi yang visit dalam sehari cuma 10-24 jer...
terima kasih banyak2 kepada yang visit...
...
yang visit plak x tentu tengok kiter nyer post
kalo nak tau...aku dah follow 100+ blog..yang follow aku cumer 60+...(its okey)
yang paling aku geram skali....
satu kali aku refresh ader 7 orang.. sekali lagi aku refres tinggal 1 orang yang ader(aku la tu)...
EeEeEii!
GERAM GIILER ARH..!
setiap kali blog follower aku update aku tangok..(bloglist)...cumer tak komen jer(61 BLOG tu!!!!)
tapi asal blog yang aku follow tu taknak datang....?(121)(okeyh tenang)

sedih nyer....!!!Aku dah letak macam2 post\page
macam
listen radio Play Flashgame Borang Iklan
watch tv online :!Request Tutorial!:
tapi susah orang nak datang
post aku kalo nak blajar x jumper guru kat luar(sumpah sumer tu aku wat sendiri)
nak blajar paki duit tau....bukan pakai ai'yak(air) liur
kalo nak tau aku busy ngan wat tutorial jer...
kadang2 tutorial x jadi naik giler aku dibuatnya
tensyion!!
macam aku ni masuk bakul angkat sendiri jer
...huhu...kalo ader problem kat blog aku bagi tau lar...aku xkesah
jangan jadi orang yang bodoh sombong kalo x paham bagi tau lah....
kalo tak jumpa aper yang di cari pergi la dekat :!Request Tutorial!:

ok lah...xnak cakap banyak...timer kasih kepada geekz36 ♥cik cahya♥ waden aqeyLs and byna 
kerna singgah dan komen paling banyak
kepada para blogger...fadzzz nak bagitau 
yang follow kiter x semestinya dia baca aper yang kiter tulis...
kepada blog yang fadz follow tu..jangan jadi kacang lupakan kulit...
rajin2la gi kat blog followers (bukan fadzzz je...)
kepada follower thanks follow..and sorry sebab x komen
kepada yang selalu singah dan selalu bacer tu
sayang you all

13 comment:

Khairil Adlan said...

hehehehe ye la2...ak komen la ni.....

Mohd Fitri said...

kena tingkatkan promosi ni, baca tips-tips dari blog lain macam mana nak dapatkan komen tindak balas dari orang lain :)

misz sheyla said...

yela2....komen la ni..misz pun same gak cam awk..huhuhuhu..kite kene jadi peramah bru org ramah ngan kita :) peace

10jarijemari said...

sabar bro...kene byk kan promote blog tu..baru orang tgk...ok??
keep it up!

ayu said...

sbr2 ye..
xmo mrh2..
nnti cpt dpt drh tggi..
cheer up babe :D

fad*** said...

sbenarnye x marah pon cumer sedih jer.....thank's for the tips

cik madu ♥ said...

saya da follow awk :)

azean said...

huhuhu...pestaim ucu nak komen ni..sebab ucu cam terase jerr plak..tagkap syahdu ko nye post ni....

playfulkiss said...

awk kira ok la jgak 100 follow,60 follow blik.yg sya ni,200 lebih follow org,yg dpt skunk 82 jew..yg len xtaw lpas na..nsib2..:((

fad*** said...

@playfulkisskesian nyer...sebenar nya fadz bukan x iklas cumer fadz nak orang tau fadz buat ini nak bantu orang melayu kedepan...dan fikir kesusahan orang lain....

Izz said...

relax relax. tu la dugaan berblogging. hehe

.nuruashia. said...

SABAR2.. BESALAA TU.. manusia mmg cmni.. tape2 kite datang terjah sini ehhehe =)

Mohd Sukri Asari said...

huhuhu sabar ajalah

Post a Comment

<b></b> : Tebalkan huruf
<i></i> : Condongkan huruf
<a href="http://URL.anda,com">link</a> : letak link
&lt; : tanda [<]
&gt; : tanda [>]
&quot; : tanda ["]

Click Itu Sedekah...maka...CLICKlah!!!

Follow

donate me

My Ranking

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Fadhil | Bloggerized by Fadhil